Ndalesa Nxitojnë! Të drejta të barabarta për Muslimanët!

Duke e quajtur Organizata për Çlirimin Revolucionare Komuniste për një Lëvizje të përbashkët Demokratike Proteste të Myslimanëve dhe Jo-Myslimanëve, 16.01.2015 www.rkob.net

 

Në muajt e fundit , Fushata kundër Muslimanëve është rritur në mënyrë dramatike. Qeveria Austriake dëshiron për të detyruar një " Ligjin Islamik " që Myslimanët drejt komuniteteve të tjera Fetare në disavantazh masiv. Në të njëjtën kohë , ka sulme gjithnjë e më shumë kundër Myslimanëve në rrugë kundër Xhamive dhe madje edhe kundër Fëmijëve në kopshte Muslimanë! Dhe në Shkolla Vajzav Myslimane është e ndaluar gjithnjë mbajtjen e Shamive në arsimin Fizik.

Pas shpërthimeve në Paris është një rrezik i madh që kjo Fushatë shpifjeve kundër Myslimanëve tani të intensifikuar përsëri. Edhe agjitatorët e krahut të djathtë e PEGIDA kanë njoftuar një tubim në Vjenë për 2 shkurt.

Ne refuzojmë sulmet ndaj revistës Charlie HEBDO. Në të njëjtën kohë ne Protestuar më Fuqishëm kundër Solidaritetit neveritshme të Qeverisë , Mediat , Burokratët e Sindikatave dhe pjesë tëashtu- quajtur " të majte" (si KPÖ/PKA) me këtë revistë Raciste. Charlie HEBDO ësht botuar nga Fotografitë të cilat e përshkruajnë Zezakët si Majmunët , Njerëz nga Bota Arabe si Njerëz të helmët dhe të neveritshëm me hundët si kolle e thate (ngjashmëria me Karikaturave anti- semite e hebrenjve 80 vjet më parë , natyrisht) hartë që përfaqësojnë Grate Muslimane si parazitëve Sociale dhe fjalë për fjalë " Idiot i Zi ", përkatësisht. Për më tepër, fyerje dhe poshtërojë Sistem i saj tregon ndjenjat Fetare të Shoket e njeriut tonë Musliman. Ditar të tilla Raciste nuk mund të mbrohet. Në të kundërtën, dëbimi i tyre duhet të bojkotuar dhe të shtypur nga Lëvizja e Punës.

Ne gjithashtu nxjerr në pah hipokrizinë e Perëndimit. Ku janë ata që tani të mbajtur zi për 12 viktimat Franceze e sulmit , kur Izraeli 2300 Palestinezë - përfshirë qindra Fëmijë - therren?! Ku ishin ata kur Përgjithshëm Sisi pas grushtit të tij Ushtarak në Egjipt më shumë se 6.000 njerëz të vrarë?! Ku janë ata kurdiktatori Sirian Asad shtyp Popullin e tij dhe e lë qindra e mijëra njerëz të vrarë?! Dhe ne pyesim veten pse ajo është konsideruar si një " liria e fjalës " kur fyer dhe poshtëruar qindra milionë Myslimanë me Karikaturat Raciste nga Charlie HEBDO?!

Ne e dimë se ka një eliminimi definitive e Racizmit vetëm nëse rrënjët e tij - Kapitalizmi - është eliminuar. Por ne Muslimane dhe Jo-Muslimanët Punëtorët dhe të Rinjtë mund dhe nuk mund të presim derisa ne jemi mjaft të fortë për këtë Sistem ,Lufta , Mjerimi , Shtypja dhe Shfrytëzimi sjell të fshij përmes Revolucionit Socialist. 

Rezistenca për të mbrojtur të drejtat tona Demokratike mund dhe duhet të fillojë tani!

Ne themi: Është koha për të ndërtuar një Lëvizje Demokratike Proteste të Punëtorëve Jo-Muslimane Muslimi dhe të Rinjve që hyjnë kundër çdo nxitje dhe kundër çdo dëm! 

Ne themi: të drejta të barabarta për Muslimanët!

Ne Kërkojmë:

* Ndal Racizmi - të drejta të barabarta për Muslimanët!

* Jo " Ligjin Islamik"!

* Nuk ka vend për të djathta PEGIDA - të Nxitojnë !

* Fundi kriminalizimin e Muslimanevë!

* Për të drejtën e mbajtjes së Shamisë!

* Ndal SHBA / BE- luftë në Lindjen e Mesme! Solidariteti me rezistencë kundër luftës Imperialiste!

* Nuk ka Kufizime të mëtejshme mbi drejtave Demokratike! Ndal zgjerimin e Shtetit Policor!